Házhozszállításunk Magyarország egész területén 2490 Ft, 20 kg súlyhatárig.

Kosár

X
A kosár üres

Rólunk mondták

"Nem túlzás azt mondani, hogy egyszerűen bele vagyok bolondulva a fába és faszénparázsba, nyáron és télen is folyamatosan sütök, nem csak az éttermemben, hanem szabadidőmben kint is, bent is. Az egyik kedvencünk az étteremben pl. a reuben, ami azért egyedülálló, mert közel 10 órán keresztül sütjük faszénen, barbecue kemencében a marhaszegyet, és ez kerül bele a szendvicsbe, friss zöldsalátával. Persze a kulcs a bükkfaszén parazsa, füstje, aminél jobb fűszer egyszerűen nem létezik. Naponta 20-30 kiló szenet mindig elsütünk, így folyamatosan kell az utánpótlás a BÜKKFASZÉN forgalmazójától. Örülök, hogy a BÜKKFASZÉN nagyköveteként közelebb hozhatom az emberekhez a faszénen sütést és a grillezés kulturáját. Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység”

Serényi Zsolt, a Tetovált Séf, a BpBarBq tulajdonosa

“…Faszénen grillezni egészen más, mint villanyon vagy olajban sütni. Jó faszénen, pedig a szakácsnak is élmény. A nagy hőfokon égő szénen lehet igazán jó állagúra, porhanyósra sütni a vörös húsokat például.. steaknek máshogy nem is érdemes nekilátni. Nyilván egy étteremben a tempó is fontos, ha nem kell 10 percenként utána tölteni a szenet, mert tovább izzik, akkor gyorsabban haladunk, pláne a grillezett zöldségekkel, szárnyas húsokkal…”

400 Bár, Budapest

“Több éves tapasztalattal és sok fajta faszén kipróbálása után a Vitéz Kürtős bükkfaszene vált be nekünk a legjobban.”

Restaurant Trattoria Pomo D'Oro, Budapest

“Mivel évek óta foglalkozunk kürtőskalács sütéssel, csak mi tudjuk igazán mi a különbség faszén és faszén között. Ezért a legszebb és legjobb kürtőskalácsok sütéséhez mindig is kizárólag a legjobb minőségű bükkfaszenet kutatjuk fel és használjuk.”

Vitéz Kürtős, Budapest