Általános szerződési feltételek

 

A Szolgáltató adatai

Név: Földijó-Gasztro Kft.
Székhely és levelezési cím: 1161 Budapest, József utca 92.
Telefonszám: +36 70 415 8357
E-mail: info@bukkfaszen.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-919872
Bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság
Adószám: 14788026-2-42

Ügyfélszolgálat: Földijó-Gasztro Kft.
Ügyfélszolgálati iroda helye: 1161 Budapest, József utca 92.
Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétköznapokon: 8.00-16.00
Telefonszám: +36 70 415 8357

Internet cím: www.bukkfaszen.hu
E-mail: info@bukkfaszen.hu

A webshop használata:

A bukkfaszen.hu webshop használata nem regisztrációhoz kötött. Vásárolni regisztációval és a nélkül is lehetséges.
Az Ügyfél tudomásul veszi, és elfogadja, hogy a regisztrációnál és/vagy a vásárlásnál megadott személyes adatokat a Szolgáltató, mint Adatkezelő a jelen tájékoztatóban található Adatvédelmi nyilatkozatban szereplő módon kezeli.

A termékeknél feltüntetett árak bruttó árak, magyar forintban értendőek.

A webshopban szereplő árucikkek részletes ismertetője a termék "Részletek" gombjára kattintva érhető el.
Az általunk forgalmazott termék - ahol ez értelmezhető, illetve a jogszabályok előírják - használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a használati utasítást, azt azonnal - mielőtt az árut használatba veszi - jelezze vevőszolgálatunknál és pótoljuk.
Amennyiben a weboldalon található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban a weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Megrendelés

A kosárba helyezett termékek a rendelés megerősítéséig a kosárból kivehetőek, illetve darabszámuk tetszőlegesen változtatható.
A rendelés leadásához szükséges személyes adatok függnek a kiválasztott átvételi és fizetési módoktól. Míg személyes átvételhez és készpénzes fizetéshez csak a kapcsolati (e-mail, telefonszám) és számlázási adatok megadása kötelező, a kiszállításhoz elengedhetetlenül szükséges a kiszállítási cím is.
A szállítási és fizetési módok kiválasztását, és a kért adatok megadását követően a Megerősítés fül alatt leadható a megrendelés, amely rögzítésre kerül. Amennyiben a bankkártyás fizetési opciót választotta, ezt követően fizethet a SimplePay online fizetési oldalán.

Visszaigazolás

A megrendelés elküldését követően a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld az Ügyfélnek, amelyben szerepel a megrendeléshez kapcsolódó összes adat és tudnivaló. Amennyiben a visszaigazoló e-mailben az Ügyfél hibát vél felfedezni, azt maradéktalanul jelezze a Szolgáltatónak, a hibás teljesítést elkerülve. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Szállítási feltételek, díjak

A megrendelt termékek személyesen, kizárólag Budapesten, az alább megadott helyen, a megadott nyitvatartási idő alatt vehetők át:

Vitéz Kürtős Telephely
Budapest, XVI. ker. József utca 92.
Hétköznap 8:00 - 17:00 között

Személyes átvétel esetén a megrendelt termékek árán felül további költség nincs.

Házhoz szállítás esetén a megrendelt termékek összértékén felül az alábbi a bruttó szállítási díj fizetendő:

Magyarország egész területére:
00 - 20 kg: 2490 Ft

20 - 40 kg: 4980 Ft (2 x 2490 Ft)
40 - 60 kg: 7470 Ft (3 x 2490 Ft)

és így tovább...

A megrendelt termékeket 2 munkanapon belül szállítjuk ki.

Fizetési feltételek:

A megvásárolt áru ellenértékének kiegyenlítése az alábbiak szerint történhet:
• készpénzben (személyes átvételkor vagy utánvéttel), utánvét esetén +490 Ft költséget számolunk fel.
• online, bankártyás fizetéssel.

Webáruházunk részére a SimplePay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által.
Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a SimplePay által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

 

 

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Webáruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:
MasterCard (dombornyomott)
Visa (dombornyomott)
American Express (dombornyomott)
Electron (nem dombornyomott). Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! 
Maestro (nem dombornyomott). A SimplePay internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében a SimplePay bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.
Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt a SimplePay oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.
Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is a SimplePay fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a SimplePay automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik.

A sikeres fizetést követően Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

Elállási jog

Az Ügyfél a termék átvételétől számított nyolc munkanapon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat, amennyiben a terméket még nem vette használatba. Használatba vételt követően a jótállás és szavatosság szabályai alkalmazandók.
Az elállási szándékot az Ügyfélnek írásban kell jeleznie a Szolgáltató felé (e-mail, postai levél).
Az Ügyfél viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék oda- és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.                      
A Szolgáltató köteles a fogyasztó által kifizetett, az elállás tárgyát képező termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.

Jótállás

A Szolgáltató az általa értékesített termékekre vonatkozóan a weboldalon, a termék részletes ismertetőjében megjelölt időtartamú jótállást (garancia) vállal, amely a kormányrendelet szerinti időtartamnál hosszabb is lehet.
Jótállással kapcsolatos ügyintézés a vásárláskor kapott számlával, illetve bizonyos termékek esetében a termékhez kapott garancialevéllel lehetséges.

Szavatosság

Az Ügyfél a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén az Ügyfél az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait az Ügyfél érvényesíteni már nem tudja.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az adatketkezelő adatai:

Név: Földijó-Gasztro Kft
Székhely és levelezési cím: 1161 Budapest, József utca 92
Telefonszám: 06 70 415 8357
Email: info@vitezkurtos.hu
Adatkezelési nyílvántartási szám:

 

Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Földijó-Gasztro Kft, 1161 Budapest József utca 92 címen található adatkezelő által a Bukkfaszen.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek a SimplePay, mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: a felhasználó által vásárolt termék adatai valamint a felhasználó e-mail címe. 

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

Az adatkezelés célja:

Az adatkezelés célja a weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása.


A Szolgáltató az Ügyfél által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, valamint ügyfélszolgálat és a szolgáltatás fejlesztése céljából tárolja és használja fel.
Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a megrendelt termékek házhoz szállítása szerződéses partner által történik, ezen szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatokat (név, cím) az Adatkezelő a partner részére továbbítja.
Az online bankártyás fizetés esetén a Szolgáltat az Ügyfél kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumába semmilyen formában nem nyer betekintést.
Az Adatkezelő az Ügyfél által megadott személyes adatokat az előzőekben leírt céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel.
Az Adatkezelő az Ügyfél által megadott személyes adatokat harmadik személynek vagy hatóságok számára - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - nem adja ki.

Az adatkezelés időtartama

A vásárlás (regisztrációval vagy anélkül) során megadott személyes adatok kezelése a vásárlással kezdődik és az adatok az Ügyfél által kért törléséig, de mindenképp legalább a megvásárolt termék(ek) szavatossági idejének lejártáig tart.
Az Ügyfél bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat a Profil oldalon. Felhasználó jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján.
Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.